Ik wil mijn huis verkopen, wat brengt hij op?

Je hebt een aantal jaren heel fijn gewoond in je huidige woning en op een gegeven moment veranderd er iets in je situatie, zoals bijvoorbeeld een verandering van werkgever, je gaat samenwonen of je krijgt gezinsuitbreiding, waardoor je op zoek gaat naar een ander huis.

Dromen over een nieuwe woning is leuk, maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Ik kom graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Dan leg ik ook uit hoe dat in z’n werk gaat als je de woning wilt gaan verkopen. Ik lever een full-service. Dit houd in dat ik u alle zorgen uit handen neem. U kunt rustig op vakantie gaan want de verkoop van uw huis gaat gewoon door. Het enige wat u hoeft te doen is de woning netjes achterlaten voor de bezichtigingen. Ik begeleid u met de onderhandeling, de koopakte en de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.